Loading...
Δωρεάν αποστολή
Κατάλογος| ατμούς μιας χρήσης| ατμού μίας χρήσης νέες τζούρες ep8000 διπλό μάνγκο ELFBAR P8V62V68

ατμού μίας χρήσης νέες τζούρες ep8000 διπλό μάνγκο ELFBAR P8V62V68

Μοντέλο: : P8V62V68

Κανονική τιμή €10.32
powerby cards

το νέο προϊόν της elfbar, ep8000, κυκλοφόρησε στη Μέση Ανατολή στις αρχές του 2024. αυτό το μοντέλο είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο bc10000, το οποίο παρουσιάστηκε τον Νοέμβριο του 2023. Το βασικό χαρακτηριστικό του ep8000 είναι η ικανότητά του να παρέχει 8000 ρουφηξιές χωρίς να απαιτείται επαναφόρτιση. Αυτό γίνεται εφικτό από μια ισχυρή μπαταρία 1500mah που μπορεί να υποστηρίξει πλήρως τη χρήση 8000 ρουφηξιών.

με κάθε ρουφηξιά, ένα ζωντανό φως rgb 6 χρωμάτων ανάβει στο πλάι. αυτό χρησιμεύει επίσης ως ένδειξη που δείχνει τα επίπεδα e-liquid και της μπαταρίας μέσω των φώτων.

το quaq mesh, η τεχνολογία οδήγησης πίσω από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της elfbar, ενσωματώνεται επιδέξια στο ep8000 για να εγγυηθεί μια σταθερά ικανοποιητική γευστική εμπειρία.


επαναστατική σχεδίαση, αβίαστη εμπειρία

ep8000 συνδυάζει έξυπνα 8000 ρουφηξιές με ασύρματη άνεση, εξαλείφοντας την ανάγκη για φορτιστές. με μπαταρία 1500mah, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε κάθε ρουφηξιά στη συναυλία σαςNience.


λαμπερές ρουφηξιές, κατάσταση υπό έλεγχο

με κάθε τζούρα, τα φώτα rgb 6 χρωμάτων στο πλάι δίνουν μια αστραφτερή εμφάνιση που υποδεικνύει την κατάσταση e-liquid και μπαταρίας της συσκευής. μείνετε ενημερωμένοι με τα πράσινα, μπλε ή κόκκινα σήματα.


quaq mesh για απόλυτη διασφάλιση γεύσης Το

quaq mesh, η πιο προηγμένη λύση πηνίου πλέγματος μέχρι σήμερα, διασφαλίζει ότι και οι 20 γεύσεις του ep8000 παραδίδονται στην πιο αγνή τους κατάσταση. Από αναζωογονητικά αρώματα φρούτων έως πλούσιες νότες καραμέλας, κάθε γεύση αποκαθίσταται πιστά, προσφέροντας μια αυθεντική γεύση με κάθε κλήρωση.

Νέα διαδικασία αποστολής και ειδοποιήσεις παρακολούθησης

 

Είμαστε περήφανοι που επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας γρήγορα, με τις περισσότερες παραγγελίες να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας σε λιγότερο από 24 ώρες. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 72 ώρες. Χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο δίκτυο αποστολής για αλληλογραφία vape για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας.

 

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβετε τη μέθοδο αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών. Ένα email παρακολούθησης θα σας αποσταλεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας στις εγκαταστάσεις μας.

 

*Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι χρόνοι διέλευσης είναι εκτιμήσεις και δεν περιλαμβάνουν Σαββατοκύριακα ή αργίες.

 

Εάν βρίσκεστε στο μεσοδυτικό ή ανατολικό μισό των ΗΠΑ, η παραγγελία σας μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία αποστολής σε 2 βήματα.

 

Για να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση πόρων και να εξοικονομήσετε έξοδα αποστολής, σκεφτείτε να αγοράσετε την παραγγελία σας χύμα.

 

PUDOpoint - Επιλογή παραλαβής σε τοπική επιχείρηση

 

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την PUDOpoint για να προσφέρουμε έναν βολικό και ασφαλή πάγκο παραλαβής σε μια τοπική επιχείρηση κοντά σας!

 

Η ομάδα μας θα αποστείλει το πακέτο σας στην τοποθεσία PUDO που έχετε επιλέξει στο ταμείο με βάση την αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα. Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην τοποθεσία της επιχείρησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email ότι είναι έτοιμη για παραλαβή με τη διεύθυνση τοποθεσίας, τον αριθμό παραγγελίας και τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Μπορείτε να παραλάβετε πακέτα την ώρα και το μέρος που σας βολεύει χωρίς να ανησυχείτε για τα πακέτα που έχουν μείνει στην πόρτα σας ενώ είστε έξω!

 

Κάλυψη νέας υπηρεσίας

 

Μπορεί να δείτε ότι δεν είμαστε σε θέση να αποστείλουμε σε ορισμένους από τους πελάτες μας, κυρίως λόγω υλικοτεχνικού περιορισμού ή έλλειψης τοπικής υπηρεσίας μεταφορέα σε ορισμένες περιοχές στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Ωστόσο, το δίκτυο αποστολών μας με 20+ τοπικούς τοπικούς μεταφορείς επεκτείνεται κάθε εβδομάδα, γι' αυτό εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε ξανά!

 

Εάν δεν είμαστε σε θέση να στείλουμε στον προορισμό σας, θα ειδοποιηθεί κατά το ταμείο. Φροντίστε να ελέγξετε τον Έλεγχο Ταχυδρομικού Κώδικα και να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας αργότερα, καθώς προσθέτουμε κάλυψη υπηρεσιών κάθε εβδομάδα.

 

Απαιτείται υπηρεσία υπογραφής ενηλίκων

 

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και τους νόμους, για όλες τις ταχυδρομικές παραγγελίες vape θα απαιτείται η χρήση της Επιβεβαίωσης Υπογραφής Ενηλίκων (21+) κατά την παράδοση για πακέτα που περιέχουν προϊόντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για να λάβετε αυτό το πακέτο, ο παραλήπτης πρέπει να επιδείξει στον υπάλληλο παράδοσης ένα κατάλληλο έντυπο κρατικής ταυτότητας με φωτογραφία για επιβεβαίωση ηλικίας.

 

Η υπηρεσία Adult Signature απαιτεί μια επιπλέον χρέωση 7 $ και οι τιμές θα αντικατοπτρίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν είναι πιο βολικό για εσάς, μπορούμε να στείλουμε τα ατμιστικά σας σε μια επαγγελματική διεύθυνση. Δεν είναι δυνατή η αποστολή σε ταχυδρομικές θυρίδες.

 

Χρονοδιαγράμματα αποστολής και χειρισμού

Μπορεί να χρειαστούν 24 έως 72 εργάσιμες ώρες για την επεξεργασία προτού αποσταλεί για όλες τις παραγγελίες. Μετά την περίοδο επεξεργασίας, θα αποσταλεί αυτόματα ένα email παρακολούθησης στον πελάτη για να επιβεβαιώσει ότι το πακέτο βρίσκεται στα τελικά στάδια εκπλήρωσης. Ο τρόπος αποστολής και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα παρέχονται κατά το ταμείο, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

 

Διεθνή πακέτα - Δεν υπάρχει διαθέσιμη εκτίμηση, η παρακολούθηση θα δείξει κίνηση από τις εγκαταστάσεις μας και, στη συνέχεια, μόλις φτάσει στη χώρα σας (Εάν δεν έχετε λάβει ενημερώσεις, επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή υπηρεσία).

 

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου ή της αύξησης των πωλήσεων, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά καθημερινά για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πακέτα το συντομότερο δυνατό, επομένως εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας.

 

Επεξεργαζόμαστε παραγγελίες από τις 8:00 π.μ. PST - 4 μ.μ. PST από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι μεταφορείς δεν επεξεργάζονται παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα και Διακοπές.

 

Επιστροφή στον αποστολέα

Οποιεσδήποτε υπηρεσίες επαναποστολής είναι στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της elfbargreece.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί σε εμάς λόγω μη παραδοτέας διεύθυνσης, όπως λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων ή να στείλουμε προϊόντα αντικατάστασης με δικά μας έξοδα. Εάν τα αγαθά μας επιστραφούν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, θα προσφερθεί επιστροφή χρημάτων μείον τα ταχυδρομικά έξοδα.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί στον αποστολέα επειδή ο μεταφορέας δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει υπογραφή ενηλίκου και απόδειξη ταυτότητας, η elfbargreece διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ένα τέλος ανεφοδιασμού 1 5 $ από την επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας. Επιπλέον, η elfbargreece διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει εκ νέου μια παραγγελία αντικατάστασης μόνο αφού μας επιστραφεί και υποβληθεί σε επεξεργασία το αρχικό δέμα και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξαναστείλουμε με δικά μας έξοδα.

 

Κρατικοί Κανονισμοί

 

Οι παραγγελίες με απαγορευμένα είδη θα αφαιρεθούν και θα ακυρωθούν από την παραγγελία, με την προϋπόθεση ότι ολόκληρη η παραγγελία ακυρωθεί και επιστραφεί ενώ το υπόλοιπο πακέτο θα υποβληθεί σε κανονική επεξεργασία.

 

Όλες οι εκπτώσεις Vape έχουν περιοριστεί στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  • Πολιτεία - Αρκάνσας, Μέιν, Όρεγκον, Γιούτα και Βερμόντ

  • Πόλεις - Σαν Φρανσίσκο, Άνκορατζ

 

Οι πωλήσεις Flavored E-Liquid περιορίζονται στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  • Πολιτεία - Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Μασαχουσέτη, Ρόουντ Άιλαντ

  • Πόλεις - Σικάγο, Ουάσιγκτον DC

 

Λάβετε υπόψη ότι η παρεχόμενη λίστα περιορισμών δεν είναι εξαντλητική. Οι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία και θα μπορούσαν να επεκταθούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων σε κάθε δικαιοδοσία σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, η χρήση κουπονιών ενδέχεται να περιοριστεί λόγω περιορισμών που αφορούν τη δικαιοδοσία.

 

Διεθνείς Παραγγελίες

Εάν η χώρα/πολιτεία σας δεν αναφέρεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, δεν μπορούμε να δεχτούμε πληρωμή από ή να αποστείλουμε στη χώρα σας αυτήν τη στιγμή.

 

  1. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται αναφέρονται δεν θα μετατραπεί αυτόματα στο τοπικό σας νόμισμα. Η elfbargreece δεν ευθύνεται για τυχόν τέλη μετατροπής που σχετίζονται με διεθνείς παραγγελίες.

  2. Όλοι οι δασμοί, οι φόροι, ο ΦΠΑ και τυχόν τέλη που σχετίζονται με την υπηρεσία αποστολής δεν καλύπτονται και οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για αυτές τις πληρωμές. Επιπλέον, η elfbargreece δεν ευθύνεται για τυχόν δέματα που κατασχέθηκαν ή σταμάτησαν από τις αρχές ή για τυχόν χρεώσεις που απαιτούνται για διεθνείς δασμούς.

 

Για οποιονδήποτε λόγο που το δέμα επιβάρυνε πρόσθετα έξοδα αποστολής, όπως η απόρριψη από το τελωνείο, η παράδοση σε λάθος διεύθυνση ή η επιστροφή στον αποστολέα από τον πελάτη, το πρόσθετο κόστος υπόκειται σε αφαίρεση από την αρχική πληρωμή.

 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με τις τοπικές αρχές για περισσότερους κανόνες και κανονισμούς σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος.

 

Χαμένα & Μη Παραδοθέντα Πακέτα

Τα χαμένα ή μη παραδοθέντα πακέτα δεν αποτελούν ευθύνη της elfbargreece και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν από πακέτα που δεν έχουν παραληφθεί πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη, με τον τρίτο μεταφορέα σε χρήση. Η elfbargreece καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση και την επίλυση τέτοιων θεμάτων και τυχόν λανθασμένα ζητήματα αποστολής πρέπει να αναφέρονται εντός 48 ωρών από την τελευταία ενημέρωση παρακολούθησης.

 

Η elfbargreece δεν θα είναι υπεύθυνη για τα πακέτα που εμφανίζονται ως Παραδοτέα όταν αποστέλλονται σε τρίτους μεταφορείς. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν με τέτοιες αποστολές που επισημαίνονται ως παραδοτέες πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη με την τρίτη μεταφορική εταιρεία.

 

Λάβετε υπόψη ότι λανθασμένες και ελλιπείς υποβολές διεύθυνσης που εισάγονται από τον χρήστη θα προκαλέσουν καθυστερήσεις, επιστροφές και άλλα ζητήματα που θα επηρεάσουν την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας. Η elfbargreece δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με λανθασμένες και εσφαλμένες υποβολές διευθύνσεων που έχουν εισαχθεί από τον χρήστη.

 

Πώς αποστέλλονται τα ανταλλακτικά;

Όλες οι αποστολές αντικατάστασης και οι αποστολές με εγγύηση αποστέλλονται χρησιμοποιώντας την τυπική αποστολή.

ατμού μίας χρήσης νέες τζούρες ep8000 βατόμουρο κράνμπερι ELFBAR P8V62V67 €10.32 ατμού μίας χρήσης νέες τζούρες ep8000 βατόμουρο κράνμπερι ELFBAR P8V62V67 ατμού μίας χρήσης νέες τζούρες ep8000 διπλό μήλο ELFBAR P8V62V72 ατμού μίας χρήσης νέες τζούρες ep8000 διπλό μήλο ELFBAR P8V62V72 €10.32

Οι πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν αγόρασαν επίσης...

Paypal Visa Payments
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα προϊόντα που πωλούνται σεCopyright © 2024 Elfbargreece. μπορεί να περιέχει νικοτίνη, μια εξαιρετικά εθιστική χημική ουσία. Τα προϊόντα που προσφέρονται στον ιστότοπο δεν προορίζονται για χρήση από ανηλίκους κάτω των 18 ετών, έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες, άτομα με καρδιαγγειακά προβλήματα, άτομα με επιληπτικές διαταραχές ή οποιονδήποτε πρέπει να αποφεύγει τη χρήση καπνού ή προϊόντων νικοτίνης για ιατρικούς λόγους. Κρατάτε πάντα τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μακριά από παιδιά.

Νέα διαδικασία αποστολής και ειδοποιήσεις παρακολούθησης

 

Είμαστε περήφανοι που επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας γρήγορα, με τις περισσότερες παραγγελίες να φεύγουν από τις εγκαταστάσεις μας σε λιγότερο από 24 ώρες. Σε περιόδους υψηλής ζήτησης, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 72 ώρες. Χρησιμοποιούμε ένα αξιόπιστο δίκτυο αποστολής για αλληλογραφία vape για να διασφαλίσουμε την έγκαιρη παράδοση των δεμάτων σας.

 

Κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, θα λάβετε τη μέθοδο αποστολής και τους εκτιμώμενους χρόνους παράδοσης, οι οποίοι μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία σας και τον τοπικό πάροχο υπηρεσιών. Ένα email παρακολούθησης θα σας αποσταλεί αυτόματα μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας στις εγκαταστάσεις μας.

 

*Λάβετε υπόψη ότι όλοι οι χρόνοι διέλευσης είναι εκτιμήσεις και δεν περιλαμβάνουν Σαββατοκύριακα ή αργίες.

 

Εάν βρίσκεστε στο μεσοδυτικό ή ανατολικό μισό των ΗΠΑ, η παραγγελία σας μπορεί να υποβληθεί σε διαδικασία αποστολής σε 2 βήματα.

 

Για να βελτιστοποιήσετε την εξοικονόμηση πόρων και να εξοικονομήσετε έξοδα αποστολής, σκεφτείτε να αγοράσετε την παραγγελία σας χύμα.

 

PUDOpoint - Επιλογή παραλαβής σε τοπική επιχείρηση

 

Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την PUDOpoint για να προσφέρουμε έναν βολικό και ασφαλή πάγκο παραλαβής σε μια τοπική επιχείρηση κοντά σας!

 

Η ομάδα μας θα αποστείλει το πακέτο σας στην τοποθεσία PUDO που έχετε επιλέξει στο ταμείο με βάση την αναζήτηση Ταχυδρομικού Κώδικα. Μόλις η παραγγελία παραδοθεί στην τοποθεσία της επιχείρησης, θα λάβετε μια ειδοποίηση μέσω email ότι είναι έτοιμη για παραλαβή με τη διεύθυνση τοποθεσίας, τον αριθμό παραγγελίας και τις ώρες λειτουργίας της επιχείρησης.

 

Μπορείτε να παραλάβετε πακέτα την ώρα και το μέρος που σας βολεύει χωρίς να ανησυχείτε για τα πακέτα που έχουν μείνει στην πόρτα σας ενώ είστε έξω!

 

Κάλυψη νέας υπηρεσίας

 

Μπορεί να δείτε ότι δεν είμαστε σε θέση να αποστείλουμε σε ορισμένους από τους πελάτες μας, κυρίως λόγω υλικοτεχνικού περιορισμού ή έλλειψης τοπικής υπηρεσίας μεταφορέα σε ορισμένες περιοχές στις ηπειρωτικές ΗΠΑ. Ωστόσο, το δίκτυο αποστολών μας με 20+ τοπικούς τοπικούς μεταφορείς επεκτείνεται κάθε εβδομάδα, γι' αυτό εγγραφείτε για να ειδοποιηθείτε όταν θα μπορέσουμε να σας στείλουμε ξανά!

 

Εάν δεν είμαστε σε θέση να στείλουμε στον προορισμό σας, θα ειδοποιηθεί κατά το ταμείο. Φροντίστε να ελέγξετε τον Έλεγχο Ταχυδρομικού Κώδικα και να εγγραφείτε για ειδοποιήσεις. Επιπλέον, επικοινωνήστε μαζί μας αργότερα, καθώς προσθέτουμε κάλυψη υπηρεσιών κάθε εβδομάδα.

 

Απαιτείται υπηρεσία υπογραφής ενηλίκων

 

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή δικαιοδοσία και τους νόμους, για όλες τις ταχυδρομικές παραγγελίες vape θα απαιτείται η χρήση της Επιβεβαίωσης Υπογραφής Ενηλίκων (21+) κατά την παράδοση για πακέτα που περιέχουν προϊόντα που σχετίζονται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για να λάβετε αυτό το πακέτο, ο παραλήπτης πρέπει να επιδείξει στον υπάλληλο παράδοσης ένα κατάλληλο έντυπο κρατικής ταυτότητας με φωτογραφία για επιβεβαίωση ηλικίας.

 

Η υπηρεσία Adult Signature απαιτεί μια επιπλέον χρέωση 7 $ και οι τιμές θα αντικατοπτρίζονται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Εάν είναι πιο βολικό για εσάς, μπορούμε να στείλουμε τα ατμιστικά σας σε μια επαγγελματική διεύθυνση. Δεν είναι δυνατή η αποστολή σε ταχυδρομικές θυρίδες.

 

Χρονοδιαγράμματα αποστολής και χειρισμού

Μπορεί να χρειαστούν 24 έως 72 εργάσιμες ώρες για την επεξεργασία προτού αποσταλεί για όλες τις παραγγελίες. Μετά την περίοδο επεξεργασίας, θα αποσταλεί αυτόματα ένα email παρακολούθησης στον πελάτη για να επιβεβαιώσει ότι το πακέτο βρίσκεται στα τελικά στάδια εκπλήρωσης. Ο τρόπος αποστολής και οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης θα παρέχονται κατά το ταμείο, ανάλογα με την τοποθεσία σας.

 

Διεθνή πακέτα - Δεν υπάρχει διαθέσιμη εκτίμηση, η παρακολούθηση θα δείξει κίνηση από τις εγκαταστάσεις μας και, στη συνέχεια, μόλις φτάσει στη χώρα σας (Εάν δεν έχετε λάβει ενημερώσεις, επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή υπηρεσία).

 

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης εορταστικής περιόδου ή της αύξησης των πωλήσεων, η επεξεργασία μπορεί να διαρκέσει έως και 5 εργάσιμες ημέρες. Η ομάδα μας εργάζεται σκληρά καθημερινά για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες λαμβάνουν πακέτα το συντομότερο δυνατό, επομένως εκτιμούμε πολύ την υπομονή σας.

 

Επεξεργαζόμαστε παραγγελίες από τις 8:00 π.μ. PST - 4 μ.μ. PST από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι μεταφορείς δεν επεξεργάζονται παραγγελίες τα Σαββατοκύριακα και Διακοπές.

 

Επιστροφή στον αποστολέα

Οποιεσδήποτε υπηρεσίες επαναποστολής είναι στην αποκλειστική διακριτική ευχέρεια της elfbargreece.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί σε εμάς λόγω μη παραδοτέας διεύθυνσης, όπως λανθασμένη ή ελλιπής διεύθυνση, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να εκδίδουμε επιστροφή χρημάτων ή να στείλουμε προϊόντα αντικατάστασης με δικά μας έξοδα. Εάν τα αγαθά μας επιστραφούν πίσω στις εγκαταστάσεις μας, θα προσφερθεί επιστροφή χρημάτων μείον τα ταχυδρομικά έξοδα.

 

Εάν ένα δέμα επιστραφεί στον αποστολέα επειδή ο μεταφορέας δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει υπογραφή ενηλίκου και απόδειξη ταυτότητας, η elfbargreece διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει ένα τέλος ανεφοδιασμού 1 5 $ από την επιστροφή χρημάτων της παραγγελίας. Επιπλέον, η elfbargreece διατηρεί το δικαίωμα να αποστείλει εκ νέου μια παραγγελία αντικατάστασης μόνο αφού μας επιστραφεί και υποβληθεί σε επεξεργασία το αρχικό δέμα και δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα ξαναστείλουμε με δικά μας έξοδα.

 

Κρατικοί Κανονισμοί

 

Οι παραγγελίες με απαγορευμένα είδη θα αφαιρεθούν και θα ακυρωθούν από την παραγγελία, με την προϋπόθεση ότι ολόκληρη η παραγγελία ακυρωθεί και επιστραφεί ενώ το υπόλοιπο πακέτο θα υποβληθεί σε κανονική επεξεργασία.

 

Όλες οι εκπτώσεις Vape έχουν περιοριστεί στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  • Πολιτεία - Αρκάνσας, Μέιν, Όρεγκον, Γιούτα και Βερμόντ

  • Πόλεις - Σαν Φρανσίσκο, Άνκορατζ

 

Οι πωλήσεις Flavored E-Liquid περιορίζονται στις ακόλουθες τοποθεσίες και ενδέχεται να επεκταθούν σε άλλες περιοχές που δεν αναφέρονται εδώ:

 

  • Πολιτεία - Νέα Υόρκη, Νιου Τζέρσεϊ, Μασαχουσέτη, Ρόουντ Άιλαντ

  • Πόλεις - Σικάγο, Ουάσιγκτον DC

 

Λάβετε υπόψη ότι η παρεχόμενη λίστα περιορισμών δεν είναι εξαντλητική. Οι περιορισμοί μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολιτεία και θα μπορούσαν να επεκταθούν σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων σε κάθε δικαιοδοσία σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, η χρήση κουπονιών ενδέχεται να περιοριστεί λόγω περιορισμών που αφορούν τη δικαιοδοσία.

 

Διεθνείς Παραγγελίες

Εάν η χώρα/πολιτεία σας δεν αναφέρεται κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς, δεν μπορούμε να δεχτούμε πληρωμή από ή να αποστείλουμε στη χώρα σας αυτήν τη στιγμή.

 

  1. Όλα τα προϊόντα που πωλούνται αναφέρονται δεν θα μετατραπεί αυτόματα στο τοπικό σας νόμισμα. Η elfbargreece δεν ευθύνεται για τυχόν τέλη μετατροπής που σχετίζονται με διεθνείς παραγγελίες.

  2. Όλοι οι δασμοί, οι φόροι, ο ΦΠΑ και τυχόν τέλη που σχετίζονται με την υπηρεσία αποστολής δεν καλύπτονται και οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για αυτές τις πληρωμές. Επιπλέον, η elfbargreece δεν ευθύνεται για τυχόν δέματα που κατασχέθηκαν ή σταμάτησαν από τις αρχές ή για τυχόν χρεώσεις που απαιτούνται για διεθνείς δασμούς.

 

Για οποιονδήποτε λόγο που το δέμα επιβάρυνε πρόσθετα έξοδα αποστολής, όπως η απόρριψη από το τελωνείο, η παράδοση σε λάθος διεύθυνση ή η επιστροφή στον αποστολέα από τον πελάτη, το πρόσθετο κόστος υπόκειται σε αφαίρεση από την αρχική πληρωμή.

 

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να επικοινωνήσετε με τις τοπικές αρχές για περισσότερους κανόνες και κανονισμούς σχετικά με τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα προϊόντα ατμίσματος.

 

Χαμένα & Μη Παραδοθέντα Πακέτα

Τα χαμένα ή μη παραδοθέντα πακέτα δεν αποτελούν ευθύνη της elfbargreece και τυχόν ζητήματα που προκύπτουν από πακέτα που δεν έχουν παραληφθεί πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη, με τον τρίτο μεταφορέα σε χρήση. Η elfbargreece καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντήρηση και την επίλυση τέτοιων θεμάτων και τυχόν λανθασμένα ζητήματα αποστολής πρέπει να αναφέρονται εντός 48 ωρών από την τελευταία ενημέρωση παρακολούθησης.

 

Η elfbargreece δεν θα είναι υπεύθυνη για τα πακέτα που εμφανίζονται ως Παραδοτέα όταν αποστέλλονται σε τρίτους μεταφορείς. Οποιαδήποτε ζητήματα προκύψουν με τέτοιες αποστολές που επισημαίνονται ως παραδοτέες πρέπει να επιλύονται από τον πελάτη με την τρίτη μεταφορική εταιρεία.

 

Λάβετε υπόψη ότι λανθασμένες και ελλιπείς υποβολές διεύθυνσης που εισάγονται από τον χρήστη θα προκαλέσουν καθυστερήσεις, επιστροφές και άλλα ζητήματα που θα επηρεάσουν την επιτυχή αποστολή της παραγγελίας σας. Η elfbargreece δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε και όλα τα έξοδα που σχετίζονται με λανθασμένες και εσφαλμένες υποβολές διευθύνσεων που έχουν εισαχθεί από τον χρήστη.

 

Πώς αποστέλλονται τα ανταλλακτικά;

Όλες οι αποστολές αντικατάστασης και οι αποστολές με εγγύηση αποστέλλονται χρησιμοποιώντας την τυπική αποστολή.

Product Inquiry Popup

MEN'S SIZES                                  
US 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12
UK 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

WOMEN'S SIZES                                  
US 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10 10.5 11 11.5 12      
UK 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7 7.5 8 8.5 9 9.5 10      
EU 36 37 37.5 38 39 39.5 40 40.5 41.5 42 42.5 43.5 44 44.5 45 46 46.5
CM 22.5 23 23.5 24 24.5 25   25.5 26 26.5 27 27.5 28   28.5 29 29.5

 

YOUTH SIZES                                  
US K10 K11 K12 K13 1 1.5 2 2.5 3 3.5 4 4.5 5 5.5 6 6.5 7
EU 27 28.5 30 31.5 32.5 33 33.5 34.5 35 35.5 36 37 37.5 38 39 39.5 40
CM 17 17.5 18.5 19.5 20 20.5 21 21.5 22   22.5 23 23.5 24 24.5 25